Alla inlägg den 16 maj 2014

Av Emelie - 16 maj 2014 15:40

Trots saknad efter min förlorade (?!) M så har jag haft en härlig dryg vecka med många trevliga inslag! :)
Det har blivit mkt umgänge med trevliga vänner vilket förstås betyder både glädje och energi.

Det har yogats, det har ätits lunch (både inkl och exkl mitt-på-dagen-vin-nice-life), det har bebismysts, det har ätits tacos, det har blivit besök på mindre lyxiga massageställen mitt i natten, (haha), det har druckits drinkar, det har lyssnats på tystnad (i Shanghai, hörrni! ;)) och det har spelats mahjong!

Idag, för första gången i mitt liv så har jag spelat mahjong. Det var jättekul och jag ser redan fram emot nästa gång, nästa fredag!
Det var genom yogan som jag träffade ett helt gäng goa tjejer som numera bjuder med mig på mahjongspel, luncher m.m Lucky me :)
För er som vill veta vad mahjong är - Wikipedia, kanonbra ;) Jag tänker inte ens försöka mig på att förklara. Kan bara konstatera att det kommer bli en aning snurrigt de första gångerna..! Många regler och fort ska det gå :)

Igår hade jag min allra sista målningslektion (ja, för den här gången iaf). Resultatet blev.. Inte klart, haha. Men landskapet är fint ändå, tycker jag och apelsinerna.. Ja, de är blodapelsiner. Inga konstigheter.
Jag är nöjd! Trots allt så finns det väl en orsak till att jag pga mina verk inte är någon mångmiljonär. Inte heller hittas de på Louvren utan det är lght 2607 på Shouning lu, Shanghai, China som är 'the place' om man vill skåda dessa vidare :)

Jag har faktiskt fått mersmak för att måla och ska i dagarna bege mig till en stoor affär som säljer massvis av penslar, färger och canvas - till bra pris dessutom. Förstås.

Nu ska en nöjd och tro det eller ej, "fredagstrött-efter-veckan" fröken Comstedt ta helg minsann. Jag tycker ni tar och gör detsamma och har en himlans bra sådan!

KRAMAR
(12 dagar.. <3)

Ovido - Quiz & Flashcards